sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Elossa ollaan!

Tosiaan nyt on ollut pidemmän aikaa hiljaista ja paljoakaan ei oo tapahtunu. 4. Maaliskuuta Hillitön Tuli-pentue täytti kaksi- vuotta ja Jeppe otti vuosista ilon irti maksalaatikon muodossa. Loppu kuusta sitten alkoi Länsi-Pohjan Noutajakoirayhdistyksen NOPE- treenit ja niissä ollaan nyt pari kertaa käyty treenaamassa. Tällaset aiheet meillä on treeneissä:


Toukokuussa alkaa sitten taipparitreenit, joihin ilmosin Jepen eilen! Lisäks ollaan totuteltu veteen- Jepen viholliseen tälleen vähän rauhallisemmin. Eli siis nappulat vesi kuppiin ja sitte ootellaan, että koira nappaa ne sieltä. Jepen kans sitä tosiaan saa ootella kauaa...


2.4.2016 korkattiin avoin luokka Leni Finnen kehässä. Leni ehti jo sanoa, että ERI SA tulee, mutta kun huomasi takaliikkeet niin nopsasti muuttui laatuarvostelu.
 AVO EH
"Oikeat mittasuhteet, sopiva luusto, oikeanlainen pää, hyvät silmät ja korvat, miellyttävä ilme. Oikea ylälinja, riittävä eturinta, hieman lyhyt olkavarsi, oikeanmallinen rintakehä, ok takakulmaukset, riittävä askelpituus. Valitettavan ahdas takaaa, ulkokierteiset takakäpälät"

3.4.2016 Päätettiin tehdä vähän venähtänyt pikavisiitti Kemkon mätsärissä. Jeppe hienosti Ellan kanssa PUN. 1. ja BIS2. Vähänkö oltiin päheitä!


12.4.2016 Mentiin Laivakankaalle mätsäriin, jossa ei sen kummempaa sijoitusta tullut, pelkkä punainen.

16.4.2016 lähettiin hakemaan Bodenista spanieleiden ja noutajien erkkarista  toinen ruottin arvostelu. Tuomarina Zorica Salijevic ja tulos AVO ERI2
Jepen sisko Ilo oli ROP, sekä BIS2 ja Jepen veli Nuka VSP!
"Very nice head with good pigmentation, strong and well balanced body, good angulation, very nice in movement, nice temperament"

Lisäksi Kennel Hillitön BIS1 kasvarissa! (Sulo, Jeppe, Ilo ja Molly)

Tuomari tuotti kyllä pettymyksen antamalla kaikille lähes samanlaisen mitään sanomattoman arvostelun. Näytti siltä, että tuomari ei viitsinyt vilkaistakkaan koirien liikkeitä, eikä edes koskenut koiriin. Lopuksi Zorica sanoi, että hänellä on ongelma, eikä hän osaa päättää voittajaa, joten voittaja on ensimmäisenä juokseva, kakkoseksi tulee toiseksi juokseva jne.

Loppu kevääksi meillä on siis tiedossa treenejä ja näyttelyitä, lisäksi saadaan Hurtalta testiin juoksulenkeille erityisesti suunnitellut valjaat ja hihna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti