lauantai 20. helmikuuta 2016

Uusi vuosi, uudet kujeet!

Heips taas! Nyt onki ollut aika pitkä tauko, ku en oo jaksanu päivitellä mitään, eikä oo paljo kerrottavaa ollukkaan. Joululoma vietettiin aikas rauhallisissa merkeissä Jepen kans ja pukin kontista löytyi Jepellekkin jotain: Dameja, herkkuja, pantoja, leluja, peti, loimi ja pyyhkeitä. 

Vuoden vaihtuessa liityttiin Länsi-Pohjan noutajakoirayhdistykseen. Aika nopsaa liittymisen jälkeen alkokin PT- treeni tyyppiset harjoitukset noutajille. Ollaan nyt parisen kertaa treeneissä käyty ja ehkä ollaan myös vähän viisaampia. Ehkäpä me uskaltaudutaan tottelevaisuus- ja/tai taipparitreeneihin mennä. Viimeisissä treeneissä otettiinkin sitten "mätsärit", joista saatiin vuoden ensimmäinen pysti tuloksella punasten 1. ja bis 2.

23.1.2016 korkattiin uusi näyttelyvuosi Raahessa, Paavo Mattilan kehässä. Tosiaan Raahessa piti olla Kirsi Nieminen, mutta eipäs ollukkaan. Tuomarimuutoksen tullessa ilmi oli jo selvää, mikä arvostelu lähtään hakemaan: EH.
NUO EH1
"Kaunis, sopusuhtainen uros, jolla kaunis pää ja ilme. Erittäin hyvä runko ja hyväasentoiset raajat. Erittäin hyvä karvapeite. Liikkuu sivusta hyvin, mutta kinnerahtaasti takaa, joka häiritsee kokonaisuutta. Miellyttävä käytös"- Paavo Mattila

Kennel Hillitön mahtavasti uros-kokoonpanolla KP, ROP ja BIS4 kasvattajaryhmä.
Milo, Nuka, Jeppe ja Sulo
Sainpas myös hankittua Jepelle pari lintua ja hirven koivenkin. Ollaan rauhallisesti tutustuttu lintuihin ja pari kertaa on jo sulanut lintu noudettu!


6.2.2016 kävästiin Saame mätsärissä Tupasvillan pihalla, sieltä sileä sininen.
(c) Jani Tiiperi

14.2.  Kemkon mätsärissä Ella meni kehään. Sieltä lähettiin punaisen nauhan kans kotiin.
Jeppe ja Ilo mätsärissä!

20.2 olikin sitten Tornion näyttely, jossa tuomarimuutoksen vuoksi Pekka Teinin sijasta tollot tuomaroi Jouko Leiviskä. 

NUO ERI1 SA PU1 SERT & VSP

"Sopivan kokoinen, kaunis linjainen erinomaista rotutyyppiä oleva, tasapainoisesti kulmautunut sekä edestä että takaa. Kaunis kaula ja selkälinja kaunis pää. Hyvin kiinnittyneet korvat. Ikäisekseen erinomainen runko. Hyvin kulmautunut takaa. Hyvin kannettu häntä. Liikkuu erinomaisella askeleella. Esitetään hyvin"

Kennel Hillitön KP, ROP & BIS1 kasvattajaryhmä!

Jeppe, Ilo, Vega ja Sulo
Seuraaviin kehiin onki sitten pidempi aika, ehitään tässä harjotella noutoa sun muuta!2 kommenttia:

  1. Hyvin teillä mennyt viimeisin näyttely! :) Löytyykö Jepeltä tai sulta instagramia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meni kyllä mukavasti! Meiltä ei valitettavasti kummaltakaan löydy instagramia:(

      Poista