keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Pölinää ja BF Gear Matkalla mukana-paketti!

Jopas on ollut hiljaista blogissa, hups! Blogin ulkoasua olen vähän muokkaillut, ja Senni (http://loksare.blogspot.fi/) teki meille uuden bannerin, jeij! Myös arkipäivissämme on ollut hiljaiseloa, mutta ollaan mekin nyt jotain saatu aikaiseksi! 


Tosiaan, niinkuin viime postauksessa tuumailin, kävimme Jepen siskon ja äidin omistajan Kristan (http://ikitulen.weebly.com/) kanssa tekemään hieman yli 600m verijälki Jepelle. Olin tyytyväinen Jepen jäljestämiseen, vaikka harjoiteltavaa toki aina on. Tämän jälkeen ollaan tehty äidin kanssa pari lyhyempää, mutta myös pidempää jälkeä, ja ne ovat menneet myös mielestäni hyvin. Vauhtia ei ole liikaa, mutta ei liian vähänkään. Jepellä itsenäinen tekeminen on vielä vähän hukassa silti: aina välillä täytyy vilkuilla taakse pysynkö minä perässä, ja oilisiko minulla jotain käskyjä. Myöskin noutotreenejä ollaan jatkettu normaaliin malliin.


Pari viikkoa sitten ilmoitin meidät rally-toko kurssille, mutta jäätiin varasijalle. Kurssi alkaisi marraskuussa, joten toivottavasti saataisiin paikka. Lisäksi päätettiin lähtä käymään Bodenin erkkarissa loppu kuusta! 


Saatiin keväällä Best Friendiltä BF Gear Matkalla mukana-paketti, josta löytyi matkapeti, matkakuppi, sekä herkkuja. Koko kesän nämä olivat mukana reissuissa ja herkuista on enään vain muisto jäljellä! 


Peti oli todella kätevä, kun sen sai taitettua pieneen tilaan ja niputettua napeilla pieneksi "kassiksi". Vaikka pedin sai pieneen tilaan, se oli silti tarpeeksi suuri ja pehmeä. Mökeissä ja hotelleissa Jeppe löhöili pedillä, ja laitettiin se myös autoon häkin pohjalle pehmusteeksi. Kuumina päivinä tosin viileä lattia vei voiton. Plussaa vielä materiaalista, oli tosi helppo pyyhkäistä  mudat ja hiekat pois!


Kokoon "taitettava" silikoninen kuppi oli kätevä ottaa näyttelypaikoille ja treeneihin mukaan vesiastiaksi. Ainut mitä jäin hieman kaipaamaan oli kansi kupille, koska usein raviradoilla olleissa näyttelyissä hiekkaa ja kiviä lenteli helposti kuppiin.Herkuista ei voi Jepen tapauksessa muuta sanoa, kuin että ne kelpaa aina! 

Kaiken kaikkiaa oli mahtavaa päästä testaamaan näitä, ja jatkamme niiden käyttöä varmasti! Kiitokset vielä Best Friendille <3


p.s. jos et seuraa vielä Jeppeä instagramissa, niin kipinkapin seurailemaan @hilliton_tulenlento !
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti