sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Väliaikatietoja!

Joululoma oli ja meni, ja sen jälkeen ollaan ehditty jo puuhailla paljon! Ihan ensimmäiseksi pakko esitellä Jepen joululahjat: possunkorvia, sorsadummy, Pedigree-keksejä, 2x Dentalife-tikkuja, Pedigree-Tasty bites-, Hauhaun grainfree-,Good boyn Mini bites- ja Purinan Nuggets herkkuja, sekä lelu, peti ja Dog Trainerin kaninhajua esim. dummyyn.

4.1.2017 Kävin kuuntelemaan LPNY:n järjestämän luennon, jossa Pipa Pärssinen luennoi noutajien koulutuksesta.
Loppiaisena 6.1.2017 suunnattiin Ouluun harjoittelemaan kehäkäytöstä mätsärin muodossa. Ella meni L&K kehään ja sijoittuikin toiseksi! Minä ja Jeppe saatiin normaalista kehästä punainen nauha ilman sen kummempia sijoituksia. 14.1.2017 Koitti sitten Kajaani KV, jonka tuomari muuttui Kurt Nilssonista Eva Nielseniin. Jepen sijoitus oli AVO ERI2 ja arvostelu kuului näin: " Good sized dog. Masculine head. A little bit big ears. Nice expression. Could have better markings in head and tail. Flat feat. Good angulated. Moves with high ??? and close behind, well from side.
Kuva: Vesa Turpeenoja

Kaiken tämän lisäksi taloomme on muuttanut uusi asukas, Hups-hamsteri (Hupsin blogi). Jeppe on ottanut aika rauhallisesti Hupsin suhteen, tosin yhteiskuvaa tullaan tuskin koskaan näistä näkemään...

Seuraavalla viikolla käydään vielä Iin RT-epikset ja niihin harjoittelemisessa meneekin meillä seuraavat päivät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti