tiistai 24. tammikuuta 2017

Rally-Tokoilua!

Iin koiraharrastajat järjestivät Iissä 21.1.2017 Rally-Tokon epäviralliset kilpailut, joissa korkattiin meidän RT-kisaura. Alokasluokkaan oli ilmoitettu 15 koiraa, joista muistaakseni 13 oli paikalla.
Saavuttiin hallille puoli kymmenen aikaan ja laitoin Jepen, sekä itseni valmiiksi. Halli oli todella pieni, joten sovittiin, että muut koirat odottavat odotushuoneessa tai pihalla toisen suorituksen aikana. Rataan tutustumisessa ajattelin, että ompa helppo rata verrattuna odotuksiini, mutta tuomari totesi myöhemmin sen olevan ilmeisesti aika vaikea, koska vain viisi koirakkoa sai hyväksytyn tuloksen. Meitä ennen oli kaksi koirakkoa ja se oma vuoro tulikin yllättävän äkkiä. 

Tuomari Linda Joensuu kysyi olenko valmis ja vastasin olevani. Astuin lähtökyltin ohi ja Jeppe oli välittömästi nokka maassa. Hajut olivat yllättävän suuri häiriö Jepelle, kuten myös peili, jota piti tuijottaa. 
Lopulta kuitenkin päästiin maaliin ja vieläpä huomattavasti paremman tuloksen kera, kuin mitä osasin odottaa! Pisteitä kertyi siis 82, eli hyväksytty tulos! Lisäksi meidät palkittiin tuomarin suosikkina.

LÄHTÖ: -1 hihna
1. Koira eteen, oikealta sivulle, istu:-1 py
2. Käännös oikeaan: -1 py
3. 270 asteen käännös oikeaan: -1 py
4. Spiraali vasemmalle: -10 tvä (ohjaaja pyörähti itsensä ympäri)
5. 270 asteen käännös oikeaan
6. Istu, kierrä koiran ympäri: -1 ov
7. Käännös vasempaan
8. Spiraali oikealle
9. 360 asteen käännös oikeaan: -1 py
10. Koira eteen, yksi askel peruuttaen, kaksi askelta peruuttaen, kolme askelta peruuttaen (koira istuu ohjaajan pysähtyessä): -1 ov, -1 py
MAALI
Aika: 2.17.29


Tuomarin kommentti : Ihanan iloista menoa! Koiran huomio hetkittäin muualla, hyvin tsempattu.

Loppujen lopuksi täytyy olla tyytyväinen poitsuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti