lauantai 4. kesäkuuta 2016

Kesä tuli!

Viime päivityksen jälkeen kesä on tullut oikein kertaheitolla tänne Etelä-Lappiinkin, joka tarkoittaa myös sitä, että taipparikurssikin on alkanut! Treenikertoja on nyt ollut kolme, eli kaksi vielä edessä. Ensimmäisellä kerralla aiheena oli nouto, ja Jeppe haki linnut mielestäni hyvin. Suurin yllätys oli siinä, kun Jeppe otti vieraan riistan suuhun (yleensä ei koske vieraisiin riistoihin) ja toi näitisti käteen asti. Jopa lokkikin palautui ensikertaa nähtynä pienen leikin varjolla. 
Toisella kerralla aiheena oli haku. No eihän siitä sitten meinannut tulla mitään, tosin se oli arvattavissa, koska en ole kauheasti hakuruutua Jepelle tehnyt. Ollaan käyty nyt useampia kertoja dummyillä tekemään hakutreenejä Jepelle, mutta tuntuu, että se ei joko ymmärrä tehtäväänsä kunnolla tai sitten dummyt eivät vain ole tarpeeksi kiinnostavia noin pitkällä tähtäimellä. Seuraavalla kerralla teemme sitten hakuruudun riistalla ja katsotaan motivoiko se enemmän toimiin.
Viimeisimmällä kerralla aiheena olikin jälki kanilla. Jeppe näki ekaa kertaa ikinä kanin ja innostui siitä heti aivan hulluna! Kun olin päästämäisillään Jeppeä jäljelle, ei se meinannut pysyä pöksyissään, kun oli niin innoissaan. Kani löytyi vaivattomasti ja palautui hienosti käteen asti, jes!
Seuraavat kaksi treeniä ovat sitten vesinoutoja, ja jännityksellä odotan mitä ne minun ja "en suostu uimaan"-diivan osalta pitävät sisällään. Toivottavasti saadaan poitsu uimaan!

22.5.2016 Pyörähdettiin Iissä, Kärkkäisen pihalla olleessa mätsärissä, josta pelkkä sininen nauha ilman kummempaa sijoitusta.

29.5.2016 Vuorossa PITEÅ KR ja tuomarina Jouko Leiviskä. Jeppe ainoana SA:n saaneena uroksena AVO ERI1 SA PU1 SERT & VSP, joten ensimmäinen Ruotsin serti plakkarissa.

Ja hei! Meidät valittiin Jepen kans testaamaan Hurtan juoksulenkeille tarkoitettuja valjaita ja hihnaa, joten liikuntaa nyt varmasti sitten riittä!
Nyt jatkamme Jepen kanssa uinti- ja muitakin treenejä vielä kun lämmintä riittää. Varmaan parin viikon päästä Rovaniemi KV:n jälkeen tulee taas lisää kuulumisia!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti