sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Joulu chillailua

Tosiaan nyt ollaan lähinnä chillattu vaan. 29.11 käytiin testaamaan Torkin uus halli, kun siellä oli mätsäri. Ellan kans Jeppe oli L&K-kehässä jälleen jaetulla toisella sijalla ja minun kanssa sitten sinisten kolmas.

15.12 Minulla oli muuta menoa niin Ella meni Jempun kans Laivakankaalle mätsäriin, sijoitusta ei tullut, mutta punaisen nauhan saivat.
Sitten tilattiin Antassusta helmiä ja nauhoja näyttelyhihnoja varten. Tänä viikon loppuna oon tehny kolme hihnaa, yhden Jepelle ja loput myyntiin! Teen tuonne sivuihin oman sivun näyttelyhihnoille ku ehdin. Aluksi nyt ajattelin laittaa Toriin myyntiin niitä ja katsoa miten menee, ehkä joskus sitte tehdä niille oman sivun fb. Tässäpä tämä Jepelle "mittatilaustyönä" tehty malli.
Tähän tein siis kaulaosasta pienemmän ja hihnan muutenkin vähän lyhyemmäksi. Laitoin myös helmet omaan käteen sopiviin kohtiin.
Tänään vietiin ilmoittautumislappunen Raahen ryhmikseen postiin, siinä onkin sitten seuraava näyttely mihin mennään. Joululoma meneekin sitten Jepen kanssa lähinnä lomaillen, pari hihnaa tosin teen lisää. Lopuksi vielä Jepen ja palvelusväen hyvän joulun toivotukset!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti