torstai 3. joulukuuta 2015

Hupsista!

Muokatessani blogin ulkoasua poistin sitten samalla vanhan päivityksen vahingossa. Laitampas sen nyt tähän väliin!
"Erinomaista"
19.7.15 käytiin Jepen kans Kemin kansainvälisessä näyttelyssä. Tuloksena oli JUN ERI1 ja tuomarina Pekka Teini.
"Lupaava hyvin liikkuva ja hyvän kokoinen nuorin uros. Todella hieno pää ja ilme. Tyypiltään hyvä ylälinja ja pitkä lantio. Erinomainen rintakehä, hieman kevyt lanne. Huippu häntä. Liikkuu hyvällä askelpituudella, hieman ahtaasti takaa ja lennokkaasti edestä"'
Kennel Hillitön oli Kemissä BIS3-kasvattaja ryhmä!
Vasemmalta oikealle:Hillitön Tulenlento "Jeppe", Hillitön Suklaa-Sydän "Vega", Hillitön Tulenlaulu "Ilo" ja Hillitön Syysruska "Molly".
1.8.15 Raahen ryhmänäyttelystä saatiin sama tulos JUN ERI1,siellä tolleri uroksista Jeppe oli ainut erinomaisen saanut ja parasta urosta ei siis valittu. Tuomarina Riitta Niemelä.
"Erinomaiset mittasuhteet. Hyvä vahvuusaste. Miellyttävä pää ja ilme. Kaunis kaula. Hyvä ylälinja. Eturinta ja ruunko saavat vielä iän myötä kehittyä. Erinomainen luuston vahvuus. Hyvin kulmautunut takaa ja riittävästi edestä. Liikkuu kevyesti, hieman kinnerahtaasti takaa. Kaunis turkki. Reipas käytös."
Kuva: Vesa Turpeenoja

Seuraava näyttely onkin sitten vasta Rovaniemellä 29.8.15. Se on ainut näyttely johon ollaan enään tälle vuodelle ilmottauduttu. Kaikki näyttelyt on niin kaukana ja tuolloin 22-23.8 Jeppe lähtee sorsa metälle,joten ei voida silloin mennä näyttelyihin. Pitää vielä miettiä tuota Bodenin näyttelyä 14.11.15, jos sais avattua Ruotsin näyttely tilin :D 
Tämä viikonloppu ollaan koluttu metässä poimimassa mustikoita ja reenaamassa damin noutoa ja jälkeä, plus Jeppe alotti sukellusuran tippumalla pääedellä lampeen. Suunnitelmissa ois alottaa seuraavana vuonnna taipparit, joten ne mielessä pitäen täytyy harjoitella vielä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti