sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Pulinaa ja pölinää!

Raahen ryhmiksen jälkeen päätettiin käydä Kemkon mätsärissä 26.8, kun tuossa noin lähellä oli! Jeppe meni taas hienosti Ellan mukana L&K kehässä, mutta tälläkin kertaa vain ykkönen palkittiin, niin sijoitusta ei tullut. 

Normi kehässä Jeppe sitten kirjaimellisesti pomppi itsensä sinisten kolmoseksi.
Kuvassa meidän takana oleva kultsu Samu oli BIS6.
Tässä välissä sain sitten telottua jalkani ja oli epävarmaa pystyisinkö menemään kehään 29.8 Rovaniemen ryhmiksessä, mutta otin aamulla pari särkylääkettä ja päätin mennä kehään kipeästä jalasta huolimatta.

ROVANIEMI RN
JUN EH1
"Erittäin hyväntyyppinen, hyvänkokoinen, uros, hyvät mittasuhteet, kaunis pää, hyvä ilme, ryhdikäs kaula, selkälinja hyvä seistessä, liikkeessä köyrisrää lantiota, runko kesken kehityksen, kapea edestä, tasapainoiset kulmaukset, erinomainen luusto, liikkuu tarmokkaasti hyvin häntäänsä käyttäen, mutta askel voisi olla pidempi, erinomainen karvapeite,kaunis väritys,esitetään taitavasti"-Kati Heiskanen

Arvostelu oli mukava, mutta ei se paljon sydäntä lämmittänyt, kun eh kuitenkin taas tuli.
Olin varma jo ennen tätä näyttelyä, että tää on nyt viimenen tälle vuodelle, mutta päätettii sitten, että lähtään koittamaan vielä Ruotsiin, Bodeniin! Jännää tulee ensinnäkin koska ei mennä perheen kans, niinkuin normaalisti, vaan menen Jepen kans Kristan kanssa sinne. Tuomarina näytti olevan Börje Johansson, eli ensimmäinen ruotsalainen tuomari mulle, toivottavasti puhuu englantia!

Oon alkanu miettimään noita jh-kehiä, seuraavissa mätsäreissä (jotka näyttäs olevan 26.9) voisin koittaa mennä siihen Jepen tai jonkun toisen koiran kanssa, jos jh-kehä siellä järkätään!
Ois joskus kiva, mielellään ennen ku täytän 16 päästä oikeissa näyttelyissä jh-kehään, mutta nythän niitä näyttelyitä ei lähiaikoina oo tulossa, enkä vältämättä uskaltais vielä lähtä Jepen kans koittamaan. Mutta pidän tän asian nyt mielessä ja katotaa miten siellä mätsäreissä menee!

Loppu vuodeksi siis ohjelmassa on Bodenin näyttely, mätsäreitä ja harjoittelua. Koitan jostaki hommata joitain tötsiä ja muovinauhaa, että sais harjotella ruutua, kun se on kuulemma monelle toko koiralle kompastuskivi, että jos joskus tokoilen kunnolla Jepen kans niin ei ois se vaikea. Joku siivekäs rääpäle pitäs saaha kans aika nopeaa, eihän Jeppe oo ikinä lintuun koskenukkaan! Oon myös miettiny paljon, millä saisin vedettyä mettään pitkän jäljen Jepelle, mutta ainakin nyt ilmat näyttää siltä, ettei sinne mettään oo mikään kiire.
Lopuksi vielä kuva Jepestä mökkeilemässä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti