sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Se eka serti!

16.5.2015 käytiin Rovaniemen ryhmänäyttelyssä. Siellä tuomarina oli Katja Korhonen ja JUN EH1 tulos.
"Erittäin hyvä tyyppinen, hyvät mittasuhteet omaava uros, jolla hyvä pää. Hyvät korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Ikäisekseen hyvä eturinta ja runko. Vankka raajaluusto. Litteät käpälät. Hyvä turkin laatu ja häntä. Liikkuu leveästi edestä. Kinner ahtaasti takaa. Hyvä sivuliike. Rauhallinen luonne."

24.5.2015 mentiin sitten Keminmaan näyttelyyn, jossa Jouko Leiviskä tuomaroi. Lähdin sieltä hakemaan H tai EH arvostelua, mutta se olikin jotain aivan muuta: JUN ERI1 SA PU1 ROP ja SERT.
"Erittäin lupaava, kaunislinja, erinomaista rotutyyppiä. Erinomaiset mittasuhteet. Kaunis pää. hyvä tilava runko, hieman korkeat kintereet, muuten hyvin kulmautunut takaosa. Liikkuu erinomaisellan askeleella."

Nyt otetaan näyttelyistä pieni hengähdys tauko ja tiistaina viedään Jeppe lonkka kuviin. Seuraavat näyttelyt ovat sitten vasta heinäkuussa, joten voidaan treenailla damin noutoa, jäljen avulla etsimistä, sun muuta mukavaa! Tuon sertin ja kauan odotetun ERI arvostelun jälkeen voi olla kyllä ylpeä koirasta!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti