sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Synttäri höpötystä ja näyttelyitä

Eli Jeppe täytti neljäs maaliskuuta vuoden! Ei uskoisi,että pikku ukko on asustanut meillä jo yli vuoden. Lahjaksi annoin Jepelle sorsalelun,josta ei pitkäksi aikaa iloa riittänyt, sellainen täystuho tuo koira on.
Jeppe tuhoamis touhussa
                      12.4 käytiin Laivakankaan mätsärissä,josta ei sen kummempaa sijoitusta tullut.


 23.4 Kemissä järjestettiin mätsärit ja sieltä lähdettiin tyytyväisinä,punaisen nauhan kanssa.

2.5 käytiin Oulaisten virallisissa koiranäyttelyissä ja sieltä JUN EH2! Oma veli sen voiton vei,joten huonolle ei hävitty! Paljon on vielä Jepellä kehäkäyttäytymisessä parannettavaa, mutta kyllä se siitä. Jeppe on veljeensä verrattuna ja ihan muutenkin todella neitimäinen ja enpä usko,että se siitä paljon uroksen näköisemmäksi muuttuukaan. Tämä kuu onkin aika täysi, kun ollaan menossa useampiin mätsäreihin, Rovaniemen näyttelyyn ja Keminmaan näyttelyyn+ vielä loppu kuusta viedään Jeppe lonkka kuviin.
  Kasvattajakehässä:Jepen veli Hillitön Tulenleikki,Jepen sisko Hillitön Tulenlaulu Jeppe ja Hillitön Suklaa-Sydän.

 "13kk,keskikokoinen. Rungoltaan sopusuhtainen,vahvasti ylikulmaantunut takaa. Hyvällä temperamentilla esiintyvä junioriuros. Oikea piirteinen pää,jossa hyvä kuono ja kallo. Kokonaan vielä vajaa urosmaisuutta. Sopiva kaula,ylälinja. Reilun pituinen häntä. Hieman tuhdissa kunnossa. Hyvin löysät kyynärpäät ja kintereet. Kaipaa kehätottumusta,joka ilmenee epätasapainoisissa liikkeissä. Pehmeähkö karvapeite. Riittävät värimerkit."-Maret Kärdi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti